Kingiidee: Laste CD-plaat, laulik, värviraamat, heategevus!

Mul on üks saladus teile rääkida – ma ootan juba ammu jõule, mitte lihtsalt ammu, vaid tõenäoliselt suvest saati. Lõpuks ometi on õige aeg nendest rääkida ja mina räägin täna ühest toredast kingiideest. Kuigi, see teos sai valmis juba kevadel ega ole sugugi jõuluajale suunatud, siiski, kuna kingituste kogumise aeg on täies hoos, siis loodan, et see satub nii mõnessegi pakki.

Eeva Talsi võttis minuga ühendust ja tutvustas ühte toredat heategevusprojekti, mis kogu koroonamöllu sees kevadel veidi vähe tähelepanu sai. Nimelt Curly Strings ja paljud teised muusikud panid kokku lastele mõeldud CD, millel lauldakse tuntud lugusid Curlyde võtmes ja plaadiga tuleb kaasa laulu- ja värviraamat.

Selle projekti eesmärk on koguda raha MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammile, mis aitab neid lapsi ja noori, kes on oma lähedase kaotanud. Ma olen Curly Stringsile ja teistele asjaosalistele väga tänulik, et nad üldse sellisele mõttele tulid ning teoks tegid ja kui ma midagi omalt poolt saan ära teha, et lapsi ja noori aidata, siis loodan, et juba teile info jagamine ja laiema kõlapinna saavutamine on see, millega projektile hoogu saan anda.

Lisaks Curly Stringsile teevad CD’l kaasa ka Ivo Linna ja Robert Linna, Mari Jürjens, Lenna Kuurmaa, Mari Kalkun, Ewert and The Two Dragons, Liisi Koikson, Jalmar Vabarna, Marge Niller, Adeele Jaago ning Laulupesa laulustuudio.

Rääkides lisaks aitamisrõõmust, sai meie pere palju rõõmu ka muusikast ja loomulikult, laulu- ja värviraamatust. Kui ma lastele värviraamatut näitasin ning pliiatsid välja tõin, hakati päris palju protesteerima – mis pliiatsid, hakkame ikka pintseldama! Ega midagi, pintslid ja värvid välja, kunstnik on rääkinud.

Kuigi ma üritasin natuke suunata, et mis värvi võiksid juuksed või kellegi pluus olla, siis kunstnikel oli asjast enda nägemus, mida ma siiski muuta ei soovinud, nii saigi üks inimene kollaseks, teine roheliseks, ühele sinised juuksed ja prillid … kes olen mina ütlema, et see nii ei käi? Täpselt nii see käibki! Nii, et kunsti tegid lapsed jõudsalt! Mis mulle eriti meeldis, oli see, et imekombel nad ei kaklenud mitte hetkekski, vaid kummalgi oli enda pilt ees ja koostöö sujus. Väärib mainimist, et värvid läbi paberi ei tulnud, seega pilte saab väga edukalt nt guaššidega värvida.

Lisaks kunstitunnile, tegime ka laulutunni, kus Johan ja Jaanus laulsid ning nootide järgi said ka laulmist kitarril saata. Sellest laulutunnist tegin väikese video, mis sai youtube’i üles, minge vaadake, kui hästi nad hakkama said!

VAATA LAULUTUNDI SIIT!

Kellel vähegi selle CD ja värviraamatu kohta huvi tekkis, siis komplekti saab osta raamatupoodidest (googeldage ja mitmeid e-poode tuleb antud tootega ette). Minu meelest on see üks imetore kingiidee, mis ei rõõmusta ainult teid ennast, vaid toob kasu ka Laste ja Noorte Kriisiprogrammile, niisiis mitu head ühes!

MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammi koduleht: www.lastekriis.ee

Annetuskonto Swedbank EE562200221017932306

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s