Üks äraütlemata rikkalik e-pood ja LOOS!

Minuga võttis hiljuti ühendust e-pood tellitelli.ee ja soovis, et tutvustaksin enda lugejatele samuti sellist keskkonda, kust saaks kõik asjad ühest kohast ning palju soodsamalt, kui tavapoest.

Üldiselt ma ei ole eriline asjade kokkutellija, sellised kõik ühes lehed tekitavad teatavat kahtlust, kas asi on ikka õige või kuidas nemad saavad soodsamat hinda pakkuda, nii et hakkasin ka neid kohe oma küsimustega pommitama. Tegemist on nii toredate inimestega, kes selgitasid koheselt ja läbipaistvalt ära, kuidas need lehed toimivad (nemad tellivad otse Euroopa hulgimüüjatelt, puuduvad muud vahendajad) ja nii see asi läheb.

Kui ma kodulehe lahti võtsin, olin täiesti hämmingus, milline valik seal on ja kuna ka mina sain endale teatud summa ulatuses asju tellida, siis selle tellimuse koostamine võttis ikka omajagu aega.

Esimesena hakkas silma põnevam tootegrupp – toitude kriisivarud. Näiteks, seal on kauasäilivad toiduvarude paketid, mis võiksid kodudes olemas olla, on lihtsamat, “premium”, aga ka vegan pakette – kõigile midagi. Seekord jätsin selle valiku tegemata, aga arvan, et väärib mainimist.

Üldselt on valik tohutu – kodutarbed, riided, mänguasjad, tehnika, bränditooted, kotid jne. NB! Väga suur valik on ka nn täiskasvanute asju ehk minge vaadake kodulehelt järele, mida ma selle all silmas pean.

Minu tellimuse koostamine oli üsna keeruline, sest kuna me ei ole tõesti väga pikka aega midagi ostnud, siis justkui kõike oleks vaja. Esimene asi, panin enda jaoks kokku nimekirja asjadest, mida ma tõesti vajan. Näiteks, mul oli ripsmetušš otsas ja sealt saab valida kümnete tuntud ja vähemtuntud toodete seast. Mina, kui ripsmetuši-hoolik läksin kiiresti kaotsi – kõike tahtsin proovida, kuni lõpuks mõtlesin, et ah, võtan ühe tavalise Maxfactori, sest need on nn odavamatest brändidest mulle sobinud. Küll aga võtsin sellise, mida ma veel katsetanud ei olnud, lubas instant volume’i ja puha. Ma ei tea, kui instant mu volüüm oli, aga töö tegi ära. Pean tunnistama, oleksin võinud vist midagi muud võtta, aga see leht on väga hea selliste katsetuste tellimiseks, sest hinnad on seal palju soodsamad.

Siis teadsin, et mul on hädasti koolikotti vaja ehk lihtsat kandekotti ja kuna mina ei ole kunstnaha kandja, siis oh, milline rõõm oli vaadata tohutult suurt nahast kottide valikut. Seal on disainerite mudeleid, on ka minule tundmatuid brände. Kuigi seal on nii Fendit kui D&G, mis ei ole päris võileivahinnaga, siis valisin enda nn kooli- ja poekotiks lihtsa SELLISE NAHKKOTI. Lõppkokkuvõttes otsustasin, et ok, ma jätan ka selle tellimata, sest mõtlesin, et rõhutan seekordse tellimusega koduseid vajadusi, aga panin selle lingi teile siia, et näidata, kui häid leide sealt saab.

Olgu, kodu ja lapsed olid tellimuse prioriteet. Näiteks, me oleme suured mikserdajad ja köögis söögitegijad, otsustasin, et meie vaevutuikava saumiksriga, mille võimsus on midagi üle 200W (jep, see veel töötas :D), ei saa enam midagi teha, see ei vahustanud vahukoortki normaalselt. Nii, et valisin välja kõige võimsama ja paljude osadega uue kodusmasina, mis on meil juba igas võtmes kasutust leidnud, sest huvi oli nii suur.

Kuna me oleme olude sunnil nii kokkuhoidlikud ja vähenõudlikud olnud, siis ma olin ülivaimustuses meie uuest miksrist ja imestasin, kuidas ainult ühe tasase surinaga kõik momentaalselt segi on. Mõnele võib see iseenesestmõistetav olla, meile oli pidupäev! 😀

Ja oligi pidupäev – mul on nädalavahetuse pannkoogi, eilsed vastlakuklid – kõik ära mikserdatud! Eriti lahe, et seal on olemas nii purustaja, viilutaja, riivija (ah, kuidas mulle ei meeldi käsitsi riivida), muud lõikurid olemas. Sellega saab jääd ka purustada, nii et mulle vägagi sobib enda valitud toode!

Link on siin: Cecotec Titanium Pro 4063 1000W multifunktsionaalne käsimikser

Teiseks, me naudime röstitud leiba ja saia ning meie vana röster oli paar aastat tagasi juba lõppenud. Nüüd otsustasime, et võtame enda röstleivad jälle ette ning tellime uue rösteri. Selle valiku puhul oli mulle olulised omadused suurus ja võimsus – röster peab mahutama kindlasti vähemalt 4 paksu viilu. Mulle ei meeldi, kui saiad-leivad sinna kuidagi surutud on, poole peale kinni jäävad jne ning neljaliikmelise perena on soov, et kõigile saavad saiad üheaegselt valmis.

Niisiis, valituks osutus see: Röster Cecotec YummyToast Extra Double 1400W

Saiad röstitud, kurgid viilutatud, võikud valmis! Kuigi ok, eks kurki oleks võileiva jaoks lihtsalt noaga saanud küll viilutada, aga mul oli enda viilutajast “vasikavaimustus” ja tahtsin teile ka näidata.

Lisaks kõigele, meil oli vaja uut panni. Selle puhul oli olulisim asjaolu, et põhi olgu paks ja vastupidav. Ega pannivaliku osas ma ei teagi, kas nüüd just parim sai, sest valik on sealgi suur, hetkel vaadates tundub veel palju, mida proovida tahaks, niisiis, ütleksin, et taas osutus valituks üks lihtne ja tuntud bränd. Nii palju, kui olen jõudnud seda kasutada, saan öelda, et valik on end õigustanud.

Pann: Praepann Tefal EXPERTISE Ø 30 cm Titanium Excellence

See pann on väga mõnus – ei prae, vaid küpsetab ilusti ära, mis on palju tervislikum, kui mingisugused ärakärsatatud ääred. Loodetavasti õige hoolduse ja kuumusega suudame seda veel kaua töökorras hoida.

Ja ega ma ei saanud lapsi ära unustada! Kui koju saabub üks pakk ja teil on väikesed lapsed, siis su süda ütleb, et seal pakis peab olema midagi neile ka! 😀 Algul olid neile suured nimekirjad asju, kuni võtsin kokku ja jätsin vaid ühe mängu. See üks mäng on nii lahe ja nad on seda nokitsenud päevade kaupa – seal saab erinevaid nuppe alusele panna, millest saab kokku pildi. Algul tegin proovi mõttes neile ühe rongi ette, aga nemad tegelevad sellega nüüd ise, panevad enda mustreid ja värve ning seletavad, mis seal võiks kõik olla. Väga tore nokitsemise mäng ning eriti hea, et see koosneb kahest ühendatavast plaadist, mida meie saame nii koos kui lahus kasutada – kummalegi poisile üks plaat kätte, hunnik pisikesi nuppe ette ja muudkui nokitsevad! Ma pean ütlema, et minulegi tekitab see hasarti, umbes nagu Legod, kui hoogu lähed, et ohh, kus ma nüüd teen alles pildi ja teen ka! 😀 Igatahes, seda mängu oskan küll soovitada!

Kokkuvõttes saan öelda, et nii tellimust tehes, kui praegu uuesti kodulehel olles, tekib tõsine “ärakadumine” ja selles heas mõttes – nii lai valik! Ausalt, ma ei ole jõudnud kõikide asjadega tutvudagi ning osalt ei tahagi, sest nii palju, mida tahaks tellida – näiteks, see koduasjade sektsioon ajas mind sassi, küll nõud, veinitarvikud, masinad – kõike tahan uurida. Kallis kosmeetika soodsamalt – ideaalne proovimiseks. Siis Itaalia nahktooted – say no more, kodu ja aia tooted, riided, aksessuaarid, reisitarvikud, matkaasjad, puhkuste “osakond” – no, hulluks võib minna! Lisaks on seal veel eraldi kingituste sektsioon, kus on omapäraseid asju ehk kõike leidub. No, kust ma saan selliselt tellimust teha, et laste mänguasjad, köögikombainid, ripsmetušid – kõik ühes!

Sellele mõtlesin küll, et erinevate sündmuste kingitusi (nt jõulud, pidude korraldamine jm) leidub ühest kohast, saabub ühel ajal – ideaalne ajakokkuhoid! Pulmad, lõpetamised, sünnipäevad – kindlasti leiab midagi.

Tellimine on imelihtne – valid asjad, maksad, tasuta tarne alates 35 eurot, kuller toob ukse taha või saadetakse pakiautomaati ja olemas! Arvestama peab etteantud ajaga, 5-10 päeva, mis ei ole üldse palju, kui mõelda, et kogu kaup tuleb Euroopa hulgilaost ja ühe saadetisena.

Ja nüüd …

KINGILOOS!

Tellitelli.ee seltskond ei olnud üldse kade ja mõtles ka minu lugejatele! Nimelt, saan ka teie vahel välja loosida kingituse – MAHLAPRESSI, et saaksite kõik vitamiinirikast värskelt pressitud mahla nautida! Muide, mahlapress oli ka minu soovinimekirjas. Ega midagi – küll järgmise tellimusega hangin endale ka!

Selleks, et võita, jälgige Tellitelli.ee Facebooki lehte, tag’ige Facebookis minu postituse all kommentaarides ära sõber, kes võiks ka loosist osa saada ning paha ei teeks ka jagamine!

Võitja teen teatavaks pühapäeval, 1. märtsil!

P3710258

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s