LEGOLOOS!

Oh, õnnepäev on see päev, kui tuleb teade, et meil on teile Legosid!

Uskumatu, kui head ja geniaalsed mänguasjad on Legod ja see, et meil on kogemus vaid Lego Duploga, läheb üldse meelest. Kui juba meie Jaanusega ehitame nendest huviga ja pidevalt, siis ei kasva ka lapsed neist nii pea välja. Ma loodan.

Igatahes! Eelnevad Legokomplektid, mis meile on toodud, on pea iga päev kasutuses, me oleme vanast kapipealsest teinud isegi Legodele laua, kuhu Jaanus kruvis Lego alusplaadid külge – piltidel näete. Sinna ehitame nii maju, rongiradu ja kõike muud, mis pähe tuleb – me täiesti siiralt fänname Legosid, terve perega!

P3650435Seekord toodi meile samuti heldelt komplekte ja kahest komplektist tahan ka lähemalt rääkida.

Esimene, üliarmas karp oli jõululego (10837)! JÕULULEGO! Jõulud on mu lemmikpüha ja ma olen seda oodanud alates sügise algusest, millal võiks puhta südametunnistusega jõuludest rääkida ilma, et keegi ütleks, et liiga vara on. Aeg on käes, jee! Kui ma jõululego karpi nägin, ma vist hõiskasin üle korteri, et oh, jõuululegoo, Jaanus, vaata, vaata, no VAATA noh!

Jõululego sisaldab kõike, mida üks korralik “jõul” peab sisaldama – põhjapõder, saan, jõuluvana, lumememm, kingipakid, jõulukuusk, liumägi, kelk, tutimütsisega lapsed, mõmmi – kõik on olemas! No, nii hubase meeleolu loob jõululegoga mängimine! See, et ma muudkui kordan sõna “jõululego” tuleb sellest, et mul on nii suur vaimustus, et ma ei suuda sõnu seada ja ainus õhkamine minu peas ongi jõululego (lugeda õhinal häälega)!

Kuna pildid räägivad enda eest, siis siin on väike ülevaade meie õhinast seoses selle komplektiga!

P3650851

Teine, täiesti ulmeliselt äge komplekt, mis saadeti oli suur džungli-troopika-teemaline Lego 10906. Selles mõttes ulmeline, et jällegi, nii palju, mida saab ühest komplektist ehitada ja teha, ma olin ise nii vaimustuses (nagu ma alati olen).

P3650291Esiteks, kui hea on lastele rääkida loomadest ja nende poegadest, sest nii tiiger kui elevant olid komplektis oma “lastega”. Minule isiklikult meeldis väga see rippuv ahv ja pisidetail – fotoaparaat, millesse sai Lego-inimene tõesti sisse vaadata ja lapsed näevad ka, kuhu vaatab silm või kuidas hoitakse.

P3650296P3650328

Muidugi ei puudu sealt palmipuud ja puuviljad, millest saab nii väikeseid putkasid ehitada kui ka nn looduslikku keskkonda tekitada. Ja laste täielik lemmik oli ketas, mille küljes on konksuga nöör, kuhu otsa saab asju või korvi kinnitada ja üles-alla tõmmata. See kettaga nöör oli nii populaarne, et lõpuks pandi see sinna, kuhu iganes pidama jäi ja veeti, mis iganes sinna külge hakkas 😀

Jällegi, mul ei ole sellest suurt midagi rääkida – pildid annavad parema ülevaate, kuid ma ütlen – selle komplektiga saab nii palju lahedaid detaile juurde, nagu kõik need nöörid, köied ja alati teretulnud uksed-katused.

Tavaks on saanud see, et ega siis Legosid ei saadeta ainult mulle. Mul on siiralt hea meel, et üks minu blogi lugeja saab endale samuti võimsa Legokomplekti!

Loosin välja suure DŽUNGLILEGO 10906!

P3650363

Osavõtt on imelihtne – minge minu blogi Facebooki lehele ja tag’ige kommentaarides enda sõber, kes võiks samuti loosist osa võtta!

Võitja teen teatavaks järgmisel reedel, 6. detsembril!

 

 

2 kommentaari “LEGOLOOS!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s